Betta på motorsport

Betting på nätet blir bara större och större. Nu på senare tid har även sporter som motorsport blivit riktigt populärt att spela på.

För ett par år sedan var det väldigt stort att gå till ett ombud och oddsa på SvenskaSpels lången men nu tar spelbolag som bet365, Unibet och Betsson över mer och mer av marknaden. Och det dröjer nog inte speciellt länge innan ombuden är borta helt och hållet. Detta har också fått SvenskaSpel att reagera och man har i dagarna släppt en helt ny webbsajt, som faktiskt är riktigt bra!

Hur hittar man ett bra spelbolag?

Ja, om du nu vill hitta ett spelbolag för att kunna oddsa på nästa F1 omgång eller liknande gäller det att göra lite research på nätet. Det finns idag massor av olika sajter som jämför och recenserar spelbolag och betting sidor på nätet. En av de bättre är enligt mig BaraBetting.com. Där hittar du information om bonusar, jämförelser och riktigt bra recensioner av spelbolagen.

Bonus när du registrerar dig

När du registrerar dig på ett nytt spelbolag brukar du alltid kunna få en odds bonus. Det innebär, i de flesta fall, att du får mer pengar på kontot än vad du satte in. En ganska normal bonus är 100% upp till 1000 kronor som till exempel Betsson och Betsafe kör med.

Det du måste tänka på när du tar en bonus är att alltid kika omsättningskraven på bonusen först. Eftersom att spelbolagen inte bara vill ge dig gratis pengar utan också få dig att spela på deras bolag så sätter de ett krav på att du måste omsätta bonusen ett visst antal gånger innan du kan göra ett uttag. Detta kravet ligger ofta på ungefär 6 gånger bonusen. Dessutom brukar de sätta krav på att du måste spela på odds över 1.6.